Nose Work-kurssi

Nose workissa koira opetetaan etsimään ja ilmaisemaan eucalyptuksen, laakerinlehden ja laventelin haju erilaisissa ympäristöissä kuten rakennuksissa, ulkona ja ajoneuvoissa.

Nose work sopii harrastukseksi kaikille koirille ja ohjaajille eikä se vaadi mitään erityistaitoja. Etsiminen on koiralle mielekästä tekemistä ja hyvää aktivointia. Nose workia on helppo harrastaa vaikka omassa kodissa! Laji sopii myös aroille koirille, koska harjoitukset ja suoritukset tehdään yksi koirakko kerrallaan.

Tällä kurssilla koira oppii erottelemaan ja ilmaisemaan 1-koeluokan hajun, eucalyptuksen. Kurssilla tehdään laatikkoetsintää sekä etsintää sisätiloissa. Jatkavien koirakkojen kanssa myös etsintää ulkona ja ajoneuvosta.

Tällä hetkellä ei ole nose workia.

 


Ilmoittautuessasi kerro seuraavat tiedot:

- oma nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

- koiran nimi, rotu ja ikä

Kiitos!

Nose Work- eli nenätyöskentelyn viikonlopputyöpaja

Nose Work -työpaja     

Viikonlopun mittainen kurssi

"Nose work on koiraharrastuslaji, jossa koira etsii hajuja erilaisissa ympäristöissä. Se sopii harrastukseksi kaikille koirille, sillä etsiminen tarjoaa koiralle mielekästä tekemistä ja rauhoittaa sitä."

Pe 

klo 18-21 Luento + harjoituksia ilman koiria

La 

klo 10-13 ryhmä 1 harjoitukset koirien kanssa 

klo 14-17 ryhmä 2 harjoitukset koirien kanssa

Su  

klo 10-13 ryhmä 1 harjoitukset koirien kanssa

klo 14-17 ryhmä 2 harjoitukset koirien kanssa

Nose work on vuonna 2008 Yhdysvalloissa kehitetty koiraharrastuslaji. Koira opetetaan etsimään ja ilmaisemaan eucalyptuksen, laakerinlehden ja laventelin haju erilaisissa ympäristöissä kuten rakennuksissa, ulkona ja ajoneuvoissa.