Toiminta

DoXX-areenan toiminta on päättymässä syyskuun alusta alkaen. Mikäli olet kiinnostunut jatkamaan toimintaa, ota yhteyttä koy.amarantti@gmail.com. TIla on vuokrattavissa myös muuhun käyttöön.

 

Meillä on mukava pitää kursseja, seminaarejakasvattajatapaamisia, pentukavereiden leikkikouluja, mätsäreitä ja muuta kivaa.

Katso tästä kasvattajatapaamisen kuvia:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.328185103954902.69288.116538058452942&type=1

Tila koostuu kahdesta osasta (jotka saa myös yhdistettyä), yhteisala n. 390 m². Tarkemmat tiedot löytyvät HINNASTO-sivulta.

DoXXissa on mukavan lämmintä, valoisaa ja tassujen alla keinonurmi. Tilassa on harraste-esteitä (putki, keinu, puomi, hyppy- ja A-este, kartioita…) joita saa käyttää vapaasti. 

Vuokraamme tilaa myös luentoja sekä koulutustapahtumia varten, voit siis pitää yhdistyksesi luennot ja kokoukset ym. tapahtumat meillä! Järjestämme tarvittaessa videotykin ja muut kokoustarvikkeet. Käytössänne on keittiönurkkaus (kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi, mikroaaltouuni), wc:tä on 3 kpl, joista yksi on liikuntaesteisillekin sopiva suuri wc.

Osoite: DoXX-areena, ovi 4 ja 5, Varastokatu 4, 21200 RAISIO

HUOM! Tiloihin ei saa tuoda koiraa, jolla on juoksuaika, kennelyskä tai kirppuja/väiveitä/täitä. Varaa mukaasi sisäkengät tai sukat, sillä ulkokengät tulee jättää oven suuhun. Lattialle ei saa heittää metallisia noutokapuloita tms. KIITOS!

Saman katon alta löytyvat myös Trimmauspalvelu Ariok  sekä LuppaSport.