Puuhayksäreitä DoXX-areenalla!

Arkiset taidot riittävästi hallinnassa – haluaisit puuhata muuten vain kivaa koirasi kanssa?

Kotona kaikki jutut on jo nähty – haluaisit vähän uusia tuulia ja keskittyä vain koiraasi?

Tule ohjatulle puuhayksärille! Voit jakaa tunnin myös kaverikoirakkosi kanssa. Voit ehdottaa teille sopivaa aikaa, myös aamu- tai päiväajat onnistuvat!

DoXX-areenan pikkuhalli on varattu vain teille, jolloin koira saa tarvittaessa olla vapaana tilassa. Kahdella koirakolla voimme jakaa tilan myös näköesteillä kahtia, varaten kummallekin oman puoliskon hallista.

Pidetään tekeminen koiralähtöisenä, mikä takaa mielekkään puuhatunnin myös koiralle. Seurataan koiran jaksamista ja pidetään riittävästi taukoja. Koiraa ei koskaan pakoteta tekemään sen mielestä pelottavia tai epämiellyttäviä asioita. Aiheita voidaan miettiä yhdessä toiveiden mukaan! Puuhayksäreille voit tulla vaikkapa seuraavan laisilla aiheilla:

Tasapaino ja kehonhallinta

Teemme harjoituksia sekä koiralle että omistajalle. Pääasiassa käytämme erilaisia jumppapalloja ja tasapainoalustoja. Varaudu rennoin vaattein sekä juomapullolla, koiralle löytyy hallilta vesikuppi ja vettä. Ilmoita etukäteen jos itselläsi tai koirallasi on jotain rakenteellista ongelmaa tai muuta tunnilla huomioitavaa.

Temput ja kohdetyöskentely

Mitä keinoja on saada käytös aikaan ja miten? Koira seuraa nakkia muttei tee temppua vihjeestä? Kaipaat uusia temppuja opeteltavaksi mutta et keksi mitä tai miten opettaisit ne koirallesi? Mietitään yhdessä tavoitteet ja positiiviseen vahvistamiseen perustuvat keinot niiden toteuttamiseksi. Kaikki koirakot ovat tervetulleita tasoon tai ikään katsomatta!

Hinta 40 €/45min (MaKKe ry:n jäsenille 38 €/ 45 min.). Sis. alv 24 %.

Ilmoittautumiset koirapalvelueva@gmail.com

Ohjaajana toimii koirien koulutusohjaaja, DOBO-ohjaaja, VIPstoren jälleenmyyjä Eva Teittinen