ATA- koiralähtöinen arkitottelevaisuus tavoitteena

ATA - KONTAKTI KUNTOON, YHTEISTYÖ SUJUVAKSI 


Aidossa Tokoagissa (ATA) teemme kontaktia luovia/parantavia harjoituksia ja tunnin päätteeksi agility-tyyppisiä tehtäviä leikkimielisesti. Tavoitteena on koiran arkitottelevaisuus ja aito yhteistyö koiran ja omistajan välillä. ATA sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille koirille ja ihmisille, eikä perustottelevaisuutta vaadita. ATAssa edetään luokittain, ja tehtävät vaikeutuvat luokkatasosta seuraavalle siirryttäessä.

Kurssi sisältää 4 kertaa á 45 minuuttia ja  viidennellä kerralla henkilökohtaisen kertauksen ja opetuksen keskeisistä asioista. Kursseilla toimii ohjaajana koulutusohjaaja/ATA-opastaja Eva Teittinen.peruskurssi eli peruskoulun 1.luokka

ATA-peruskurssi (peruskoulun 1. luokka) sopii 12 viikkoa täyttäneille koirille. Pentujen kanssa tehtävät tehdään pennun ikä ja oppimiskyky huomioiden. Kurssilla opetellaan kontaktia omistajaan, luoksetuloa, istumista yms. arjen perustaitoja.

Seuraava kurssi - tiedustele lisää sähköpostitse koirapalvelueva@gmail.com.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, oma puhelinnumerosi, koirasi rotu, kutsumanimi sekä ikä. Kiitos!

 

 

ATA PK2

ATAn peruskoulun 2. luokka


Toisella luokalla syvennetään jo oppimaa (mm. vetämättä hihnassa kävelyä merkkiääntä hyväksikäyttäen) ja opitaan uusia käytännön taitoja. Lisäksi teemme kontaktia luovia/parantavia harjoituksia ja tunnin päätteeksi agility-tyyppisiä tehtäviä leikkimielisesti. Tavoitteena on koiran arkitottelevaisuus ja aito yhteistyö koiran ja omistajan välillä. 

Seuraava kurssi - tiedustele lisää sähköpostitse koirapalvelueva@gmail.com.

Pohjataitoina vaaditaan ATA PK 1.luokan koe suoritettuna.

 Kurssi sisältää 4 x 45 minuuttia ohjausta ja viidennellä kerralla henkilökohtaisen kerran, jolloin kertaamme kurssin aiheita (esimerkiksi jos olet joutunut jäämään pois joltakin tunnilta) ja pidämme loppukokeen. Kurssit ovat aina pienryhmiä ja käytössä on näköesteet ja puuhalaatikot.