Leikkis eli leikkihetki kaikenikäisille

Leikkihetki eli  LEIKKIS DOXXISSA

*tällä hetkellä leikkiksiä vain Maskun KoiraKerho MaKKe ry:n kautta*

Leikkis on turvallinen vaihtoehto koiratapaamiselle ja yhdessä touhuamiselle. Voit tulla koirasi kanssa DoXX-areenalle lämpimään sisähalliin. Käytössänne on 290 m² halli sekä tarvittaessa pennuille/aroille koirille yms. tehdään ”pikkukenttä” erilliseen 100 m² halliin. Käytettävissä on myös agilityesteitä ja virikkeistämiskenttiä.

Ihmiset saavat rupatella niitä näitä, oleilla koirien kanssa ja kysellä koira-asioista . Voit tulla vartiksi tai viipyä pidempään (suositus max. 30 min. aktiivista touhuamista). Aluksi koirat ovat hihnassa ja mikäli tilanne on sopiva, tehdään ryhmiä joissa koirat voivat tehdä esteillä temppuja omistajansa valvonnassa vapaana ja lopuksi on hetki ”vapaata oleilua” ulkokoirapuiston tapaan.

Jotta kaikilla olisi mukavaa, saa yhdellä henkilöllä olla valvottavanaan max. 2 koiraa.  Eli jos perheessä on 4-5 koiraa, tarvitaan 2 henkilöä mukaan. Koirien maksimimäärä on rajattu 16 koiraan kerralla. Koiran kanssa voi touhuta lapsikin, mutta juniorikoirakon kanssa tulee olla mukana aikuinen valvomassa.

Leikkis-tiedusteluja voi lähettää osoiteeseen makketapahtumat@gmail.com.